Diensten

Onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz.

Bij Garage Nachtegaele is uw wagen in professionele handen.

U kan rekenen op een foutloos onderhoud, en op duurzame herstellingen met kwaliteitsonderdelen. Zo behoudt uw wagen zijn waarde, wordt uw veiligheid op de weg gewaarborgd, en garanderen we u de perfectie die uw Mercedes-Benz uitstraalt.

We  beschikken over een team van gekwalificeerde monteurs met jaren ervaring die zich met kennis ontfermen over uw wagen. Wij voeren snel en vakkundig alle onderhoud en herstellingen aan zowel mechanica, electronica en software uit.

U kan bij ons terecht voor zowel kleine herstellingen als complexere reparaties na een ongeval.

Onderhoud

Om zeker te zijn dat de jaren geen vat op uw wagen krijgen, is het juiste onderhoud cruciaal. Het vakwerk en professionalisme van Garage Nachtegaele zijn uw garantie op een lang leven van uw Mercedes-Benz.

Koetswerk

Lakschade, krassen en kleine beschadigingen aan uw Mercedes-Benz? Wij herstellen, herspuiten & lakken of (indien nodig) vervangen de volledige carrosserie van Uw Mercedes-Benz.

Interieur

De autobekleding van uw Mercedes-Benz vervangen of herstellen? Zowel voor het herstellen als het vervangen van je autobekleding alsook voor het herstellen van het interieur van uw Mercedes-Benz, kunt U bij ons terecht.

Diagnose

Garage Nachtegaele gebruikt het Mercedes Star Diagnosis System (SDS) voor een snelle diagnose van uw problemen en een uiterst nauwkeurige controle van uw voertuig.

Banden

Ook de bandenwissel tussen winter- en zomerperiode, het plaatsen van nieuwe banden, het controleren van de bandenspanning en correcte uitlijning en uit balancering bieden wij u aan.

Diversen

Zoekt u een specifieke dienst? Wij bekijken samen met u naar de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar de perfecte Mercedes-Benz?

Bent u op zoek naar de perfecte directie- of bedrijfswagen? Hebt u nood aan een kwaliteitsvolle en duurzame bestelwagen?

Wij bieden u een ruime keuze aan recente tweedehandsvoertuigen van Mercedes-Benz. Al onze wagens zijn zorgvuldig geselecteerd en staan in perfecte staat. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar, volledig gekeurd en voorzien van een Car-Pass.

Kiest u voor Garage Nachtegaele …

dan kiest u voor een professionele en persoonlijke service, met een uitstekende dienst naverkoop en krijgt u een volledige jaar garantie op uw aangekochte Mercedes-Benz.

Vindt u uw droomwagen niet in ons aanbod?

Aarzel dan niet om ons naar een specifiek of exclusief Mercedes-Benz model te vragen. Wij zoeken vervolgens de wagen die u wenst of die het dichtst aanleunt bij wat u zoekt. Bij de aankoop van één van onze kwaliteitswagens bieden wij u graag de mogelijkheid om uw vorig voertuig over te nemen.

Wij staan steeds klaar om u te helpen!

Mercedes-Benz V-Klasse huren

U zoekt vervoer die zowel comfort als stijl bied en tot 8 personen kan vervoeren en de inzittenden de nodige beenruimte schenkt? Dan is de Mercedes V-Klasse een ideale én veilige oplossing. Met deze elegante en veelzijdige monovolume maakt u altijd een goede beurt, zowel thuis, op reis en voor het werk.

Mercedes-Benz V-Klasse

130/dag incl.btw

  • 8 personen (incl. chauffeur)
  • ideale én veilige oplossing
  • USB-SD-Bluetooth-CD-DVD
  • Automatische transmissie
  • Omnium verzekerd
  • Lederen interieur
  • De wagen wordt volgetankt & gepoetst meegegeven
  • Ingebouwde navigatiesysteem
  • Ingebouwde achterruitcamera

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info